SUZE I LOMLJAVINA u Zadruzi! Mina doživela TEŽAK NERVNI SLOM! Zgrabila gitaru i gađala učesnika ZADRUGE

Izvor: Press, 08.Nov.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUZE I LOMLJAVINA u Zadruzi! Mina doživela TEŽAK NERVNI SLOM! Zgrabila gitaru i gađala učesnika ZADRUGE

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson poslednjih dana su u veoma lošim odnosima, a danas je ova netrpeljivost doživela kulminaciju.
Foto: N. Kostić
Naime, nakon što se na sastanku u Beloj kući Mina izvinila Sari Reljć, Đekson je počeo da je izaziva i preti joj.
“Kome ćeš još da se izvineš? Sad si se i našminkala, sad više ne fejkuješ. Plakaćeš večeras zbog ovoga, nećeš >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ići na žurku nego ćeš plakati”, govorio je Đekson Mini unoseći joj se u lice.
Nakon ovoga Mina je potpuno izgubila razum i počela je da ga gađa svime što joj je palo pod ruku. Kako je on nastavio da je proziva Mina je otrčala u garderobu gde je jecajući govorila da ne zna šta će sa sobom i da je jako zaljubljena u njega. Čitavu scenu posmatrao je Lepi Mića koji je maloletnici odlučio da očita bukvicu.
“Ti si bre klošarka jedna! On je*e tebe pa Anđelu bre!”, vikao je Lepi Mića na Minu, objašnjavajući joj da mora da se dovede u red.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.