Izvor: 011vodič.com, 27.Jul.2019, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE Voždovac ispustio pobedu na gostovanju, Radnik i Bačka UBEDLJIVI

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Dosta pogodaka viđeno je u subotnjem programu domaćeg prvenstva, u proseku četiri po utakmici. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Superliga Srbije Najviše ih je bilo u okršaju Bačke Topole i Mladosti, TSC je u toj utakmici slavio sa 5:1. Na ishod je u mnogome uticao rani crveni karton za goste iz Lučana, dobio ga je Šatara već u 7. minutu kada je skrivio jedanaesterac, a Lukić je bio precizan sa kreča. Antonić je ubrzo duplirao prednost, da bi u finišu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << poluvremena TSC iznudio još jedan kazneni udarac. Ovoga puta je loptu uzeo Silađi i povisio na 3:0. I u drugom poluvremenu “ista slika”, Tumbasević je već u 49. minutu postigao četvrti gol za svoju ekipu. Eliomar je nešto kasnije smanjio zaostatak, da bi samo minut posle pogotka Mladosti Sinković postavio konačnih 5:1. IZVANREDAN GEST NA MARAKANI Bek Radničkog posle derbija sa Zvezdom skinuo dres, ispod je bila fotografija i FENOMENALNA PORUKA Siniši Mihajloviću /FOTO/ MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN, ALI NE I PRESREĆAN “U jednoj ovakvoj utakmici u sastavu sam morao da imam Pankova, Kanjasa i Degeneka” KRUNIĆ POSLE ZVEZDE “Teško je preokrenuti protiv njih, žao mi je što nismo iskoristili neku od PRILIKA” Izrazito ubedljiv bio je Radnik iz Surdulice koji je porazio Spartak sa 4:0. I na ovom meču viđena je najstroža kazna, u 31. minutu je Danoski pogodio mrežu sa 11 metara i dao vetar u leđa saigračima. Georgiev je u finišu poluvremena duplirao prednost, a na startu drugog postigao i svoj novi pogodak na meču. Tačku na utakmicu stavio je Zlatanović u 72. minutu. Voždovac je propustio sjajnu priliku da nakon poraza na startu sezone ostvari trijumf. Došli su gosti do brze i značajne prednosti, golovima Jevtića i Nišića u razmaku od četiri minuta su “zmajevi” imali 2:0. Desetak minuta kasnije stigao […] More
The post SUPERLIGA SRBIJE Voždovac ispustio pobedu na gostovanju, Radnik i Bačka UBEDLJIVI appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.