SUPER DONOR SPERME: Misli da ima oko 150 naslednika širom sveta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPER DONOR SPERME: Misli da ima oko 150 naslednika širom sveta! (FOTO)

Godišnje je imao oko 15 trudnoća!

Jedan muškarac iz Vašingtona koji je iskoristio internet i postao, prema njegovim rečima, "super donor sperme", priznao je da ne zna koliko ima dece.

Poznat je pod pseudonimom Džo Donor (47) više od deset godina pomaže ženama širom SAD, Evrope i Argentine da ostanu u drugom stanju.

Poslednjih godina pomaže homoseksualnim parovima, singl ženama i transrodnim osobama da dobiju decu, a nije siguran ni kolikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broju dece je otac.

- Mislim da imam oko 150 deteta širom sveta - rekao je on.

Džo je tražio da mu žene šalju fotografije dok su u drugom stanju, kao i slike sa ultrazvuka, i kako je rekao, bio je veoma uspešan.

- Verovatno ima i slučajeva za koje ja ne znam. Godišnje sam imao oko 15 trudnoća, a za njih sam znao samo ako mi žene ili parovi to jave. Tokom karijere pomogao sam da se rodi više od 100 dece sigurno i za to postoje potvrde, ali ne verujem da ih širom sveta ima više od 150 - otkrio je on.

Džo je rekao da je jedan od retkih uspešnih donora i da nigde nećemo videti toliko fotografija i snimaka sa decom nakon uspešnih trudnoća.

- Veoma sam uspešan jer imam kvalitetnu spermu. Mnoge žene su ostale trudne nakon samo jednog susreta sa mnom, a istog dana oplodio sam više žena - ispričao je on.

Džo je rekao da voli da pomaže ženama da ostanu trudne, iako mnogi ne dele njegovo mišljenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.