STIGAO JE: Prvi trejler novih Osvetnika! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGAO JE: Prvi trejler novih "Osvetnika"! (VIDEO)

Ljubitelji Marvela, naježićete se... PAŽNJA: Slede spojleri!

Bukvalno smo čekali da izađe trejler za četvrti deo "Osvetnika" još od kako smo napustili bioskopsku salu nakon "Beskonačnog rata". I konačno, čekanju je došao kraj.

Marvel je objavio trejler za novi deo koji se zove "Osvetnici: Kraj igre" ("Avengers: Endgame") i fanovi su mnooogo zabrinuti. Zašto? Pa, sećate se kako je na kraju prethodnog filma Tanos izbrisao pola populacije iz postojanja? Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << superheroji su tom prilikom umrli, među kojima je najpotresniji bio odlazak mladog Spajdermena, a u prvom trejleru ih i dalje ne vidimo da su "oživeli".

Na početku trejlera vidimo Tonija Starka kako "pluta" kroz svemir i ostavlja poruku za Peper Pots, gde joj govori da je "deo putovanja kraj", kao i da je ostao bez vode i hrane, a kiseonika ima još samo do jutra.

OSVETNICI – RAT BESKRAJA (FILMSKA RECENZIJA)

S druge strane, Crna Udovica i Kapetan Amerika planiraju nešto zajedno, dok on čežnjivo gleda u sliku svoje nekadašnje ljubavi Pegi. Trejler nam otkriva i povratak Hokaja, a tu su i Tor i Hulk.

Jedino što od ranije znamo da će biti centar dešavanja u ovom delu "Osvetnika" je kvantni realm koji bi trebalo da bude "ključ" za rešavanje kataklizme koju je Tanos doneo.

Premijera četvrtog dela "Osvetnika" će biti u aprilu 2019. godine.

Uživajte u trejleru!



Izvor: YouTube/Marvel Entertainment

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.