STAVITE JOŠ JEDAN ŠAV, DA JOJ V*GINA BUDE KAO PRE Babica otkrila SKANDALOZNE izjave očeva na porođaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 12:25

"STAVITE JOŠ JEDAN ŠAV, DA JOJ V*GINA BUDE KAO PRE" Babica otkrila SKANDALOZNE izjave očeva na porođaju

Odlučila da ispriča čega se sve naslušala.

Jedna medicinska sestra, zapravo babica, po imenu Holi, odlučila je da snimi video za popularnu mrežu TikTok, i otkrije koji su to neprikladni komentari koje očevi izjavljuju u sali kada prisustvuju porođaju.

"Mislim da treba da uradite carski rez. Ovo traje predugo", citirala je na početku jednog oca.

"Napravite jedan šav više dole, doktore. Za mene. Želimo da sve bude kao pre ovoga", reči su drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tate, koji je savetovao doktora tokom ušivanja nakon porođaja.

"Jesi li sigurna da želiš epiduralnu? Moja mama je nije uzela. Pre nego što odlučiš, trebalo bi da porazgovaramo o tome", izgovorio je treći tata dok je njegova partnerka bila u bolovima.

Prvi video koji je Hol objavila skupio je više od 10 miliona pregleda, a mnoge žene u komentarima su podelile i sopstvena neprijatna iskustva.

"Meni je muž govorio da ne budem toliko glasna dok imam trudove", "Moj tata je pitao moju mamu koliko će još porođaj trajati jer ga noge ubijaju", "Nisu me ni zašili, a moj bivši je morao da izađe da zapali cigaretu. Sve mu je, kaže, bilo previše", samo su neki od komentara ispod objave.

S obzirom na to da su njeni videi izazvali veliku pažnju, ali i negativne komentare muškaraca, Holi je privremeno ugasila svoj profil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.