Izvor: Press, 29.Nov.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTALARKO, GREBEŠ STARIJE OSOBE! Miljana OPLELA po Jeleni Golubović, ona je nazvala KOPILETOM (VIDEO)

Pale ružne reči zbog krađe novca namenjenog za popravku bojlera!
Odmah nakon buđenja, Veliki šef je poslao pismo. Tema je bila delikatna, pa je zbog toga održan vanredni sastanak.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Sinoć je Vođa imao zadatak da podeli novac za žurku. To se nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << desilo. Ona nije pokazala autoritet. Donela je odluku da se novac podeli za popravku bojlera. Vođa je nefer postupio. Nezadovoljstvo zbog Vođe i njenog deljenja budžeta prouzrokovalo je sinoć haos. Održite vanredni sastanak, budite iskreni - glasilo je pismo. 



Autor: Zadruga - RTV Pink


Svi su juče dobili po 100 dinara. Za bojler je skupljeno 5000 dinara - rekla je Snežana.


Zorica Marković je ustala i rekla je ono što joj je na umu. Ona je kritikovala Snežanin način vođstva.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Ne možeš ti tako da se ponašaš. Skupljeno je koliko je skupljeno. Danas smo svi digli ruke koliko smo dali. Mene je blam da pričam ovde da si ti rekla kako ćeš da nam deliš siću. To me iritira. Pametna si žena, treba da imaš i nas u vidu, a ne da odlučuješ sama za sebe - rekla je Zorica. 



Autor: Zadruga - RTV Pink


Nakon Zorice, Ljuba Pantović je krivila Jelenu Golubović da je ukrala deo novca namenjen za popravku bojlera. Posle nje je Miljana Kulić imala malo detaljniju analizu situacije.



Fu*so jedna, uzela si, drugi put uzimaš, sve te pratim - vikala je Ljuba, pa je Miljana ustala i rekla:


Mogli ste da uradite šta hoćete. Meni je bitno da iznesem osnovni problem. Ova osoba pored mene (Jelena Golubović), ona uvek mora da ispadne žrtva, svi nasedaju na njene provokacije, to je sve u domenu tvoje bolesti. Stariju osobu od sebe si grebala, štalarka prava! - rekla je Miljana Jeleni.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Alo, kopile, hajde prestani da mlatiš tu. Molim vas, svi znamo ko je ovde bolestan, ti ćeš meni da pričaš. Slobodno neka zumiraju ruku, da vidimo - uzvratila joj je Jelena.


Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.