ŠTA SE DEŠAVA? Svi pričaju o novoj devojci Darka Lazića, a onda se pojavio sa SUPRUGOM i šokirao sve

Izvor: Blic, 22.Feb.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA SE DEŠAVA? Svi pričaju o novoj devojci Darka Lazića, a onda se pojavio sa SUPRUGOM i šokirao sve

Dok se uveliko polemiše o njihovom razvodu, Lazić je, po svemu sudeći, u odličnim odnosima sa Anom Sević, a da li je na pomolu pomirenje, iako se pročulo da folker ima novu devojku, nije poznato.

Danas je vest o novoj izabranici Darka Lazića iznenadila mnoge, a o kojoj dami se radi saznajte OVDE. Sada je folk pevač uspeo da šokira sve, kada se na snimanju emisije pojavio ni manje ni više nego sa Anom Sević.

Društvo im je pravila ćerkica Lorena, a nikome nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bilo jasno u kakvom su sada odnosu Ana i Darko, koji svojim postupcima ne prestaju da skreću pažnju javnosti.

Lazić je pre nekoliko dana iznenadio i golišavim fotografijama sa trojicom muškaraca, a o čemu se radi pronaći ćete OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.