Izvor: Blic, 22.Maj.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE ISTINA? O životu Vitni Hjuston znalo se mnogo, al' je JEDNA STVAR i dan danas MISTERIJA (VIDEO)

Pop zvezda je uživala veliku popularnost tokom svoje duge karijere, te se o njenom privatnom životu i te kako pisalo i pričalo, dok su je godinama pratile priče o skrivenom životu, koji je, navodno, vodila. O čemu je reč pronaći ćete u videu koji je pred vama, kao i više o drugim aferama koje su pratile poznate.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čuvena glumica se UDAVALA čak OSAM PUTA, a nećete verovati koliko je KOŠTALO njeno poslednje venčanje (VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Maj.2018, 09:27

O njenom privatnom životu naširoko se pisalo i pričalo, a na mnogobrojnim venčanjima nije štedela. Od sume novca koju je izdvojila za poslednje sklapanje braka mnogima bi se zavrtelo u glavi, a više detalja o burnom ljubavnom životu Elizabet Tejlor i plaćanjima venčanja saznajte u videu koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.