ŠTA ĆE OVO TU?! Ušao je u uništeni reaktor u Černobilju - tamo je ugledao prizor iz KOŠMARA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE OVO TU?! Ušao je u uništeni reaktor u Černobilju - tamo je ugledao prizor iz KOŠMARA! (VIDEO)

Razorna ljudska greška.

Inastagramer Nil Ansel, koji se pod nadimkom "Abandoned Explorer" bavi istraživanjem napuštenih mesta je svoj najnoviji projekat odlučio da snimi u Černobilju.

Prilikom posete ostacima nuklearne elektrane napravio je niz snimaka i fotografija, ali pronašao je i nešto jako uznemirujuće.

Između ostalog, Nil je ušao u jedan od tornjeva za vodu koji su se koristili za hlađenje reaktora, ali i u sam reaktor broj pet, jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od reaktora koji nisu bili korišćeni.

Објава коју дели Abandoned Explorer (@abandoned_explor) дана 7. Авг 2019. у 2:04 PDT

Jedna od najstrašnijih stvari koje je tamo zatekao bile su kosti rasute po podu, a među njima se nalazila i gas-maska, zbog čega bi se moglo zaključiti da se radi o ljudskim ostacima, ali Nil je utvrdio da je reč o ostacima neke životinje.

"Ne znam kojoj bi životinji mogle da pripadaju. Što god da je, imalo je ogromne kosti. Ovo je zaista jako čudno mesto za pronalazak gomile kostiju", rekao je.

Објава коју дели Abandoned Explorer (@abandoned_explor) дана 11. Авг 2019. у 1:22 PDT

Reaktor broj pet je u vreme eksplozije tek bio u izgradnji, bio je 70 odsto dovršen, ali nakon nesreće je napušten, a Nil je u njemu pronašao i dizalicu u raspadu.

Iznenadilo ga je što je pronašao drveće kako raste oko reaktora, ali još više prisustvo pasa lutalica. Inače, životinje koje su se nalazile oko reaktora 4 koji je eksplodirao morale su da budu ubijene kako bi se sprečilo širenje radijacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.