Izvor: Press, 30.Nov.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA BI OD ONOLIKE LJUBAVI?! Bane već PREBOLEO Zerinu, pa se bacio na OVU zadrugarku! (VIDEO)

Ovih dana se neprestano svađaju zbog toga, a sada je isplivala informacija da ni Bane nije bio skrštenih ruku nakon raskida
Bane Čolak i Zerina Hećo stavili su tačku na svoju ljubavnu vezu pred kamerama Zadruge, a mnogi su komentarisali da se zadrugarki dopada novi učesnik, Ervin Mujaković.
Ovih dana se neprestano svađaju zbog toga, a sada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << isplivala informacija da ni Bane nije sedeo skrštenih ruku nakon raskida. Bora Santana otkrio je da je Čolak flertovao sa Marijanom Zonjić, koju su spajali sa mnogima u rijalitiju.


foto: Printscreen
- Da li si primetio kako su na zurci flertovali Bane i Marijana? Budi iskren, video si Marijanu i Baneta? - pitao je Bora Saleta Trua.
- Nisam. Video sam samo da je pratio Zerinu - rekao je Sale.
- Budi iskren. On i Marijana bi bili baš lep par - komentarisao je Bora.
foto: Printscreen
A da nije sve sjajno ni odnosu Zerine i Ervina, dokazuje činjenica da je u toku igrice novi zadrugar plesao sa Minom Vrbaški, umesto sa Čolakovom bivšom.
Očigledno da joj zbog ovoga nije bilo svejedno, a kako ih je gledala pogledajte u nastavku teksta.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.