Izvor: Blic, 20.Jan.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆU NAŠAO U TREĆOJ ŽENI Ova zgodna plavuša vratila je osmeh na lice pevaču koji je nedavno doživeo tragediju!

Pevač koji ne može da se pomiri sa time da je kolima krajem 2017. godine udario čoveka koji je preminuo, Toni Cetinski, ipak je našao razlog za osmeh.

Naime, pevač je sa suprugom Dubravkom Cetinski proslavio četiri godine ljubavi.

Dubravka Cetinski je treća supruga poznatog povača. Par se venčao u Vegasu 2014., a onda je ceremonija priređena u Vinkovcima, a žurka u Zagrebu.

Prvu godišnjicu su proslavili putovanjem u London. Dubravka i Toni su vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << romantični, ali ona je i sposobna žena koja voli da učestvuje u njegovoj karijeri. Zajedno su režirali spot za njegovu pesmu "Krik", a čini se da "zgodna Duda", kako je zovu u Hrvatskoj ne želi da se odvaja od supruga.

Oni su svojevremeno zajedno pomagali unesrećenima od poplava, stalno ih snimaju kako Zagrebom šetaju zajedno i podržavaju jedno drugo čak i na društvenim mrežama.

Dubravka inače privlači poglede i veoma atraktivnim izgledom, a i sam Toni je više puta isticao da je veoma srećan što pored sebe ima baš nju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.