Izvor: Blic, 04.Dec.2017, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMNA JE NA PROMENU Ivana Peters se muzikom bavi 28 godina, al' je na ovo PRVI PUT pristala

Pevačicu je publika veoma dugo pamtila kao "Ivanu iz Tapa", da bi zatim postala "Ivana Negativ", a kada je i ovaj sastav prestao da postoji na sceni, sve više se ustalilo njeno građansko ime kao ono po kom je najavljuju u medijima.

U skladu sa tim, Ivana je rešila da se publici predstavi na potpuno drugačiji od onoga na koji su slušaoci navikli u protekle tri decenije.

- Za 28 godina, koliko se bavim pevanjem, nikada nisam sama snimila pesmu. Konačno sam to učinila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zajedno sa momcima iz Ateljea Trag. Muzika i aranžman su zajednički, tekst je moj, a uz sve obaveze uspela sam da snimim i spot. U bliskoj budućnosti očekujte promociju - podelila je svoje planove Petersova za Hello.

Međutim, to nije sve. Ona i Goca Tržan, njena nekadašnja koleginica iz grupe "Tap 011", planiraju da sprovedu u delo i duet koji neće imati nikakve veze sa sastavom koji ih je vinuo u zvezde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.