SPEKTAKL: Karleuša zatresla pozadinu, masa vrištala!

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019, 02:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL: Karleuša "zatresla" pozadinu, masa vrištala!

Pogledajte fotografije i video nastupa JK na festivalu ULAZ!

Prve večeri novog festivala domaće muzike "ULAZ", pravu pometnju je napravio nastup Jelene Karleuše, koju je došlo da vidi nekoliko hiljada ljudi koji su zajedno sa njom pevali dobro poznate hitove.

Obučena, ili mozda bolje reći - svučena, u trakasti beli kombinezon, mrežaste čarape i sa modnim detaljem na glavi koji podseća na krestu, pevačice je prvo oduševila publiku dramatičnim izlaskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na binu kada je na video bimu pustila video u kojem je ležala na bolničko krevetu, a potom zapevala pesmu "Ostavljam te".

Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

Nakon nje je ređala svoje hitove kao što su "Insomnija", "Muškarac koji mrzi zene", "Bankina", "Beznadežan slučaj", "Lajk" i mnoge druge. Kada je na red došla pesma "Krimi rad" na sceni joj se pridruzio Teča Gambino, a publika je pevala sa njima svaki deo teksta.

Jelena je provokativno igrala, tverkovala i zabavljala publiku skoro dva sata.

Uživajte!

Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Muškarci je molili - TEODORA, UDARI MENE! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019

Pevačica nastupila na festivalu obučena u neadekvatnu opremu za pravi bokserski meč, ali zato vrlo prijatnu oku....Na festivalu Ulaz, publiku su prvo oduševili Jelena Karleuša i Stefan Đurić Rasta, a vrelu atmosferu je onda nastavila Teodora Džehverović sa svojom plesnom grupom...Teodorin nastup...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.