ŠOKČINA! Marko i Luna prelaze u Parove?! Miljković pregovara sa produkcijom, traži ogroman honorar!

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKČINA! Marko i Luna prelaze u Parove?! Miljković pregovara sa produkcijom, traži ogroman honorar!

Na predlog organizatora “Parova” da bi on i njegova devojka Luna Đogani mogli u paru da uđu u rijaliti, Miljković je odgovorio da bi to koštalo još više, tj. ne ispod 5.000 evra.
– Marko je bio vrlo zanimljiv kao učesnik “Zadruge”, a mi smatramo da njegov potencijal nije u potpunosti iskorišćen i da bi mogao još dosta toga da da rijaliti programu. Pozvali smo ga i on se vrlo rado odazvao, došao je na sastanak raspoložen da pregovara. Rekao nam je da on nema specijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << uslove, osim novca, jer je stekao dosta iskustva i ima staž kao rijaliti učesnik, pa zato smatra da treba da dobije najmanje dve hiljade evra nedeljno. To je, u njegovom slučaju, prihvatljiv zahtev, ali još ništa se nismo dogovorili – kaže izvor sa “Hepija”.
Ukoliko bi sa Markom ušla i Luna u “Parove”, njih dvoje bi se zadržali kraće od ostalih ukućana zbog obaveza koje novopečena pevačica ima napolju.
Instagram/printscreen
– Nama je Miljković rekao da Luna nema želju više da ulazi u rijaliti, ali da bi za dobre pare mogla da promeni stav. Tražio je 5.000 evra nedeljno za njih dvoje, s tim što bi mogli da ostanu u “Parovima” samo do kraja godine. Luna je snimila dve pesme i taman bi mogla u rijalitiju da ih lepo promoviše, a poziva za nastupe još nema, pa bi joj učešće u rijalitiju i zbog toga dosta značilo. Sa Markom ćemo i sledeće nedelje imati sastanak, kada ćemo konačno znati njihov odgovor i da li ima novih uslova za ulazak u naš šou. Zasada smo mi spremni da ispunimo ono što je Marko tražio, čak i honorar od 5.000 evra nedeljno, jer bi njih dvoje napravili odličnu gledanost – dodao je sagovornik.

The post ŠOKČINA! Marko i Luna prelaze u Parove?! Miljković pregovara sa produkcijom, traži ogroman honorar! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.