ŠOK ZA PARTIZAN Talentovani košarkaš traži raskid ugovora

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK ZA PARTIZAN Talentovani košarkaš traži raskid ugovora

Crno-beli su aktivni ovog leta na košarkaškoj pijaci. Stigla su čak šestorica stranaca. Napada se titula u ABA ligi i što bolji plasman u Evrokupu. Otišao je Vanja Marinković, a na izlaznim vratima crno-belih je i mladi Marko Pecarski. Jedan od najtalentovanijig igrača u Srbiji je zatražio raskid ugovora sa Partizanom, javlja specijalizovani košarkaški portal “Basketball Sphere“.
Kvota u kladionici MaxBet da će Srbija da osvoji titulu na Mundobasketu je 5.25. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Šampionat u Kini počinje 31. avgusta.
Pecarski je nezadovoljan statusom u klubu zbog činjenice da je Partizan doveo pojačanje na njegovoj poziciji, zbog čega se odlučio da sreću potraži na drugom mestu. Poslednje dve sezone Pecarski je imao epizodnu ulogu, a često ga nije bilo ni među 12 igrača.
On je prošle sezone odigrao samo osam utakmica u ABA ligi, uz 7,8 minuta provedenih na terenu i po 2,1 poen i skok. Ima osvojena dva Kup Radivoja Koraća sa Partizanom. Sa juniorskom reprezentacijom Srbije ima dve zlatne medalje. Počeo je karijeru u Megi, a igrao je za Bajern iz Minhena gde takođe nije ostavio neki dublji trag.
Redove Partizana zasad su pojačala šestorica stranaca, a to su: Rašon Tomas, Vilijam Mozli, Žanis Pejners, Kori Volden, Nemanja Gordić i Artjom Parahovski.

The post ŠOK ZA PARTIZAN Talentovani košarkaš traži raskid ugovora appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bjelica: Dobro je, ali možemo bolje

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica istakao je da više reprezentacija konkuriše za šampionsku titulu. Srbija je u nedelju osvojila Akropolis kup, pošto je savladala Grčku posle produžetka. Izabranici Aleksandra Đorđevića na taj način su zadržali maksimalan učinak u pripremnom periodu, u kome...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.