ŠOK PRIZOR! Napravila selfi sa tek rođenom bebom, a ono što je iza nje ostaviće vas u NEVERICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK PRIZOR! Napravila selfi sa tek rođenom bebom, a ono što je iza nje ostaviće vas u NEVERICI

Kakva nepažnja!

Dok roditelji jedva čekaju da fotografiju novog člana porodice podele sa svetom, neki više vole da posle teškog porođaja malo odahnu.

Međutim, jedna medicinska sestra nije mogla da sačeka ni trenutak više nego je odmah objavila fotografiju sa novorođenčetom.

I to ne bi bilo ništa loše, da se iza njih ne vidi majka kako i dalje leži na bolničkom stolu, koja je upravo završila sa najtežim ali i najlepšim zadatkom za jednu ženu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpuno nespremna za fotografisanje.

- Neki ljudi toliko žure da postave fotografiju bebe na "Fejsbuk", da zaborave na neke stvari pre šerovanja - piše u opisu fotke, a prizor je, priznaćete, šokantan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.