SLIKALA SE DOK LIŽE: O novim PERVERZNIM FOTKAMA Dare Bubamare SVI PRIČAJU!

Izvor: Press, 19.Sep.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIKALA SE DOK LIŽE: O novim PERVERZNIM FOTKAMA Dare Bubamare SVI PRIČAJU!

Zgodnoj pevačici ponovo je pošlo za rukom da iznenadi javnost.
Foto: Instagram
Dara Bubamara u poslednje vreme promenila je mnogo toga, zahvaljujći čemu dobija veliki broj komplimenata na svoj račun.
Posle nove frizure koja je oduševila sve njene fanove, Dara je promenila i stajling, a onda i fotografije koje objavljuje na svom nalogu na Instagramu.


Prvo je iznenadila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sve fotografijom na kojoj se vide vrtoglave potpetice i mrežaste čarape, a onda je rešila da pratioce dodatno zaintrigira još provokativnijim izdanjem.

Dara je napravila seksi selfi dok je lizala lizalicu, što je raspalilo maštu muškaraca koji su je obasuli mnoštvom komentara.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Darin Instagram raj za fetišiste: Slikala se kako liže, pokazala mrežaste čarape… (foto)

Izvor: Svet, 19.Sep.2017

Na Instagram profilu Dare Bubamare zaista ima dosta toga da se vidi. I, što je uočljivo, za svakoga se nađe po nešto…. . Neko bi rekao da je to pravi mali raj za fetišiste, budući da mogu da vide kako Dara liže, pa njenu štiklu ili mrežaste čarape.. . Pa onda udri mašti na volju.. SvetSvet,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.