Izvor: Press, 05.Dec.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAGALA DA JOJ NIJE DOBRO PA POBEGLA IZ ZADRUGE I NAPRAVILA PRAVI HAOS: Jelena Golubović DISKVALIFIKOVANA iz rijalitija!

Bacala se ljudima pod kola!
Rediteljka i glumica Jelena Golubović pre nekoliko nedelja postala je učesnica najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, "Zadruge", a mnogi su bili oduševljeni što je vide u velelepnom gradu jer su smatrali da će praviti haos. Međutim, to je bilo kratkog daha! Jelena se danas požalila da se ne oseća dobro, a kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je dobro poznato, produkcija odmah reaguje i pruža medicinsku pomoć svim zadrugarima kada im je to potrebno. Međutim, ispostavilo se da je to bila laž, slagala je da se oseća loše, a onda je Jelena pobegla i zbog toga će snosititi posledice, odnosno moraće da plati kaznu od 50 hiljada evra. Kako portal Pink.rs saznaje od izvora koji su je zatekli, ona se bacala ljudima pod kola, zaustavljala kamiondžije i pretila im, pa slobodno možemo reći da je napravila pravi haos bez ikakvog razloga.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA SA UČESNICOM RIJALITIJA Jelena Golubović POBEGLA iz "Zadruge", a nećete verovati ŠTA je sve radila čim se našla napolju

Izvor: Blic, 05.Dec.2018

Jelena Golubović pobegla je sa velelepnog imanja u Šimanovcima. Ona je pre nekoliko nedelja naknadno ubačena i od nje su svi očekivali haos, ali u rijalitiju, a ne van njega.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.