SKANDAL! Zorica Marković PRETI da će izneti IME MUŠKARCA koji je OPŠTIO sa Tomovićem – Samo čeka OVAJ TRENUTAK!

Izvor: 011vodič.com, 26.Dec.2019, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! Zorica Marković PRETI da će izneti IME MUŠKARCA koji je OPŠTIO sa Tomovićem – Samo čeka OVAJ TRENUTAK!

Lažima je konačno došao kraj
Zorica Marković želi da uđe u verbalni konflikt sa Vladimirom Tomovićem, a kako sama ističe sigurno neće biti pošteđen. Naime, ona je rešila da mu se osveti jer je nije slušao šta govori, već se sukobio sa njom.
– On se na mene nakačio još od svađe sa Stanijom, a sad ne može da podnese da mu se neko suprotstavlja. Ja ću mu sve ovo reći za stolom, ja znam ko je mene je*ao, ali njega je celo leto razvaljivao stranac >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << čije ime ne mogu da spomenem, pošto je u Srbiji još uvek – odbrusila je pevačica.
The post SKANDAL! Zorica Marković PRETI da će izneti IME MUŠKARCA koji je OPŠTIO sa Tomovićem – Samo čeka OVAJ TRENUTAK! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.