SKANDAL U KATOLIČKOJ ŠKOLI! Učitelj tokom onlajn nastave ženi ljubio GRUDI, učenici sve snimili! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 13:19

SKANDAL U KATOLIČKOJ ŠKOLI! Učitelj tokom onlajn nastave ženi ljubio GRUDI, učenici sve snimili! (VIDEO)

Nije hteo da se vidi...

Učitelj katoličke škole u Kolumbiji Ruben Dario Paras snimljen je u neprijatnoj situaciji tokom "Zum" poziva sa svojim učenicima.

Posle onlajn nastave, Ruben je zaboravio da isključi kameru, pa se prepustio razmeni nežnosti sa svojom suprugom. U jednom trenutku joj je podigao majicu i počeo da ljubi grudi.

16-ogodišnji učenici su u neverici posmatrali šta se događa, a neki su i snimili svog učitelja u kompromitujućoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situaciji i snimak je ubrzo postao viralan.

Učitelj se kasnije izvinio učenicima.

#Nacional Un profesor que hace parte del colegio llamado Educación Educativa San Vicente de Paul, ubicado en Palmira (Vale del Cauca), protagoniza un escandaloso video. pic.twitter.com/SxQLu6ZC9O

— Que Pasa en Cali ve! (@quepasaencalive) April 24, 2021

"Neke scene su snimljene kada je moja supruga došla da me pozdravi i postale su viralne na internetu. Naravno da je to moja greška, nisam znao da je kamera još uvek uključena. Nisam to uradio namerno, bilo je sasvim slučajno. Želim da se izvinim ako sam nekoga uvredio", rekao je učitelj, a direktorka Patrisia Duran Sespedes pokrenula je istragu o ovom slučaju.

"Ovo je ozbiljna stvar, učitelj se tokom nastave ponašao neprimereno, a situaciju su snimili neki učenici. Kasnije je video postao viralan na društvenim mrežama", kazala je.

Video je izazvao i lavinu komentara na Internetu.

"Osećam se tužno gledajući lice njegove supruge. Ne pokazuje nikakva osećanja. Ili profesoru treba poduka u sisanju grudi", pisali su ljudi, a bilo je i onih koji su pokušali da odbrane profesora.

"Ljudski je grešiti. Zaboravio je na kameru, a s obzirom na to da je kod kuće, može da radi šta god želi", jedan je od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.