Izvor: Press, 18.Feb.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIN MIHAJLO I ĆERKA SANELA NAPUSTILI KUĆU NA DEDINJU: Šabanova naslednica krenula za Nemačku da preuzmu telo svog oca! (FOTO+VIDEO)

Mihajlo i Sanela zaputili su se na aerodrom odakle će Šabanova ćerka sa suprugom otputovati u Nemačku.
Ispred kuće žalosti na Dedinju od jutros se okupljaju kolege i prijatelji koji su stigli kako bi porodici tragično nastradalog kralja narodne muzike Šabana Šaulića izjavili saučešće.  



PROČITAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << JOŠ: POTRESNO! Šabanova kuma Zorica SKRHANA I U SUZAMA napustila KUĆU ŽALOSTI, u suzama na kapiji i Šaulićev sin Mihajlo!




Autor: Pink.rs


Naša ekipa nalazi se ispred doma Šaulića na Dedinju, a kako saznajemo, Šabanova deca, sin Mihajlo i ćerka Sanela upravo su napustila kuću i krenuli ka aerodromu odakle će se Šaulićeva ćerka sa suprugom Zoranom - Batom Mirkovićem zaputiti u Nemačku gde će preuzeti posmrtne ostatke svog oca.




Autor: Pink.rs


Vreme i mesto sahrane Šabana Šaulića biće poznati naknadno.



Šaban Šaulić nastradao je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke, a Šaban je tamo imao nastup.



Pogledajte video-snimak koji je ekipa našeg portala zabeležila ispred kuće Šabana Šaulića na Dedinju.











Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.