SENIDAH OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU SA DEČKOM: Pevačica pokazala Marka, ne krije zaljubljenost (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 16.Feb.2021, 12:39

SENIDAH OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU SA DEČKOM: Pevačica pokazala Marka, ne krije zaljubljenost (FOTO)

Marko je, osam godina mlađi od nje, a radio je kao obezbeđenje u jednom klubu i sa pevačicom se upoznao sasvim slučajno, te su ubrzo uplovili u romansu, a sada je Senidah objavila i prvu zajedničku sliku.
Pevačica je putem Instagrama čestitala Dan zaljubljenih svom izabraniku, a njeni pratioci oduševljeno su kometarisali sliku ističući da su zaista lep par.

– Marko je veoma fin i kulturan dečko. Njih dvoje su se upoznali u jednoj crnogorskoj diskoteci preko leta, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je on radio kao obezbeđenje. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a on je već pri prvom susret proveo određeno vreme sa Senidom u bekstejdžu”, rekao je tada izvor upućen u priču i dodao:
– Odmah su se između njih mogle primetiti varnice. Marko se pohvalio drugovima kako je bio u društvu pevačice, a nedugo zatim njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu. Senida je zaista nikad srećnija, vidi se da joj prija ljubav i da je pravi džentlmen prema njoj”, ispričao je dalje izbor, a kako se dalje navodilo, Marko je završio pomorsku školu, ali je na kraju ipak odlučio da radi kao obezbeđenje po klubovima.
Foto: Printscreen
Izvor: PRessSerbia/Mediji

Comments comments


The post SENIDAH OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU SA DEČKOM: Pevačica pokazala Marka, ne krije zaljubljenost (FOTO) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.