Izvor: Press, 19.Okt.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSUALNO JE UZNEMIRAVAO CIMERKU, A SAD KLEVEĆE PRODUKCIJU KAKO BI IZBEGAO DA PLATI 100.000 € KAZNE: Ovo je JEDINA ISTINA o MC Demirovom učešću i svim nedelima u Zadruzi!

MC Damiro, koji je napustio "Zadrugu" svojom voljom, u više navrata se nedolično ponašao prema devojkama u najgledanijem rijalitiju u regionu koje su ga redovno odbijale.
U "Zadruzi" je to bilo još jače izraženo, zbog čega je došlo do problema na žurki sa novinarkom Katarinom Ristić, koji ga je zapravo i naveo da, posle nekoliko predomišljanja, konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << napusti "Zadrugu".
 
Nakon samoinicijativnog napuštanja Zadruge, MC Damiro je na račun produkcije izrekao brojne klevete, a sve to da bi pokušao da sakrije svoja nedela i izbegne da plati kaznu.
NE PROPUSTITE PI*ŠALI SU PO MOM KREVETU, POLIVALI ME G*VNIMA, TRPEO SAM BOLOVE: MC Damiro u Zadruzi bio za DŽ, sad mora da plati 100.000 €, a evo koliko sad ima u DŽEPU!

 
"Šroki auditorijum je upoznat sa problemima koje MC Damiro ima, pre svega sa alkoholom. U takvom stanju on je često pokazivao devijantne oblike ponašanja, a jedan u nizu je i taj da je u toku žurke, seksualno uznemiravao Keti Ristić, koja ga je u nekoliko navrata odbila. Revoltiran time i svestan problema koji je napravio, on je odlučio da napusti rijaliti i u toj nameri ga niko nije sprečavao. Njegovi navodi da ga je obezbeđenje tuklo sve su samo ne istina. Najljubaznije je ispraćen, svestan činjenice da bi zbog njegovog nedoličnog ponašanja svakako usledila diskvalifikacija. MC Damiro će na račun televizije Pink morati da isplati 100.000 evra zbog napustanja Zadruge 1 i Zadruge 2 - navode u produkciji i dodaju da je MC Damiro bez problema pobegao u prvoj sezoni, a da je u drugoj to pokušao u nekoliko navrata, ali bi se ispred kapije svaki put predomislio i plakao da se vrati".

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.