Izvor: Press, 28.Nov.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SATERALA JE U ĆOŠAK! Goca stigla u Belu kuću, PA SE SUOČILA SA Zoricom, zadrugarka prebledela! (VIDEO)

Ovo nije očekivala.
Svi zadrugari su odmah nakon buđenja obavljali svoje svakodnevne aktivnosti, a većina najviše uživa u ispijanju jutarnje kafe.



Međutim, u Belu kuću stigla je Gordana Džehverović, a svima je poznato da je vreme da zajedno sa vođom obiđe imanje kako bi proverila u kakvom je stanju i koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ukućani vode računa o njemu.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Ona je na poklon donela i tuš, a svi zadrugari bili su oduševljeni ovim njenim potezom. Kako je poznato da je Markovićeva javno prozivala njenu ćerku Teodoru Džehverović zbog Lune Đogani, Goca je odlučila da joj saspe sve u lice.



Ti si rekla da je moja ćerka go*no - rekla je Goca.


Molim?! U kom kontekstu? - pitala je Zorica.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Kad je Luna rekla da se osećala kao go*no, a ti si rekla da sam i ja go*no - prepričava joj Goca.


To je meni drugačije bilo predstavljeno, ja sam pogrešila što sam to rekla, izvini. Ti znaš da ja to ne mislim, posle mi je Matora rekla... - pravdala se Zorica.


Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.