SARO!!! Toples fotka pevačice, obožavaoci poludeli FOTO

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SARO!!! Toples fotka pevačice, obožavaoci poludeli FOTO

Skinula se Sara Jo...

Pop pevačica Sara Jovanović ovih dana odmara u Španiji sa najboljom drugaricom, a svoje pratioce odlučila je da počasti "vrelom" fotkom sa letovanja.

Jovanovićeva se na Instagramu pohvalila toples fotografijom, koja je izazvala mnoštvo komentara i komplimenata na račun njenog besprekornog izgleda.

Jedan od obožavalaca se našalio i tražio joj da se "okrene za 180 stepeni".

Lepa pevačica na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mrežama redovno izbacuje slike na kojima se vidi njena savršena figura, a u jednom intervjuu je otkrila da su za takav izgled zaslužni redovni treninzi koji su neophodni za karijeru, ali i za zdravlje.

Ona je nedavno objavila novi singl "Mili, mili", koji je za kratko vreme postao hit, a spot za ovu pesmu podseća na spotove sa kraja dvadesetog i početka dvadeset prvog veka, čuvenih svetskih zveda poput Britni Spirs, Dženifer Lopez i Gven Stefani.

"Vrelu" sliku Sare Jo sa letovanja u Španiji pogledajte OVDE.

MONDO RUBRIKA "GUGLALI SMO": SARA JO


Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.