SAMO JU JE BRENA IMALA Ovako je izgledala barbika sa pevačicinim likom

Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO JU JE BRENA IMALA Ovako je izgledala barbika sa pevačicinim likom

Lepa Brena, jedna od najveći jugoslovenskih zvezda, vrhunac slave doživela je tokom 80-ih godina prošlog veka, a tada je nastala i čuvena Barbi lutka sa njenim likom.

Naime, pre tridesetak godina pokrenuta je proizvodnja lutaka sa Breninim likom, koje su tada bile izuzetno popularne, a u jednom intervjuu iz tog perioda, Brena otkrila šta ju je inspirisalo na taj potez.

- Kada sam bila devojčica, želala sam da imam fotografiju ličnosti koju volim. Kasnije su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pojavile lutke. Kada znam koliko mi devojčica piše i kako mi se ispovedaju kao da smo najbolje drugarice, jasno mi je da je lutka sa mojim likom pre svega njima namenjena. Kada budem snimila novu ploču, radićemo lutku koja će "pevati" jedan moj hit - rekala je Brena pre skoro 30 godina za "Zam" magazin.

- Moja najdraža lutkica budi uspomene - napisla je Brena u komentaru uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.