SADA JE SIMPATIČNI BRADONJA: Sećate li se klinca iz SAM U KUĆI 3? Evo kako DANAS izgleda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA JE SIMPATIČNI BRADONJA: Sećate li se klinca iz SAM U KUĆI 3? Evo kako DANAS izgleda (FOTO)

Ne bavi se više glumom!

U trećem, mnogo manje popularnom, nastavku filma "Sam u kući" Mekolija Calkina zamenio je mladi glumac Aleks D. Linc.

Aleks je te 1997. godine imao osam godina i težak zadatak pred sobom pošto su prva dva nastavka bila pravi megahitovi. On se nije zvao Kevin Mekalister, već Aleks Prut, a sam u kući se našao nakon što je dobio varičele.

Ujedno se našao i na meti terorističke grupe koja je želela mikročip koji se slučajno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našao u njegovim rukama nakon što je od komšinice dobio igračku za Božić.

Aleks danas ima 29 godina i više se ne bavi glumom. Godine 2011. diplomirao je na Berkliju, a trenutno radi u organizaciji za očuvanje okoline "Watershed Conservation Authority", piše na njegovom Fejsbuk profilu. Yahoo piše da je nakon 16. godine potpuno prestao da se bavi glumom, ali Bustle navodi da je na fakultetu ipak bio član dramske sekcije.

Ipak, na veliko platno nikad se nije vratio.

Inače, u filmu Sam u kući 3 njegovu sestru glumila je danas megapopularna Skarlet Johanson.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.