Ronaldo zaštitno lice dilera marihuane!

Izvor: Mondo, 18.Dec.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo "zaštitno lice" dilera marihuane!

Ozbiljna grupa ljudi vodi brigu o imidžu slavnog fudbalera, ali to ne garantuje da nećete osvanuti na paketima "trave" sakrivenim na dokovima.

Kada su prilikom pretresa skladišta robe u luci pronašli pakete sa marihuanom, inspektori marsejske policije bili su iznenađeni kada su na njima ugledali "etikete" sa likom slavnog fudbalera Kristijana Ronalda.

Odeven u crno-beli dres Juventusa, Portugalac je "pozirao" zajedno sa zaplenjenom "travom", koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na dokovima jedne od najvećih evropskih luka čekala da bude rasprodata u opasnim kvartovima najvećeg grada na francuskoj obali.

S tatom u izlasku!

Francuska policija, naravno, objavila je fotografije na zvaničnim kanalima predstavljajući javnosti najnoviji pomak u pokušaju da se organizatori tržišta "trave" u gradu procesuiraju, a u šturom saopštenju navedena je i konstatacija da "nije poznato da li bi preprodavci kasnije koristili Ronaldovu sliku kako bi povećali cenu robe na ulicama".

SVADBA!

Ronaldo je sportista sa najvećim komercijalnim potencijalnom na planeti, bogatstvo je stekao koliko baveći se fudbalom, toliko i izgradnjom imidža superzvezde u svetu šou-biznisa, o zaštiti prava na njegov lik i delo brine se ozbiljna grupa ljudi, ali ni to vam ne garantuje da nećete "osvanuti" na najrazličitijim mestima - poput pakovanja marihuane od 1,5 kilograma.

ISTRAŽUJEMO: Kako i zašto Ronaldo kupuje decu

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.