Rijaliti misica i mama četvoro dece objavila tužnu vest

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijaliti misica i mama četvoro dece objavila tužnu vest

Mama četiri dečaka, koja se silno nadala devojčici, objavila tužnu vest na Instagramu.

Rijaliti zvezda i bivša Mis Velike Britanije, Danijel Lojd (35), otkrila je na Instagramu da je doživela spontani pobačaj u petoj trudnoći.

Danijel ima četiri sina, a ranije je za britanske medije rekla da se nada devojčici. Sada je, nažalost, objavila da neće dobiti petu bebu.

"Možda sam te nosila samo kratko vreme, ali ćeš u mom srcu ostati zauvek," >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << napisala je ona na Instagramu.

Ona nije pratiocima ostavila mogućnost da komentarišu taj post, ali se kasnije svima zahvalila na lepim rečima i željama za oporavak u privatnim porukama.

Danijel je sa prvim suprugom, fudbalerom Džejmijem O'Harom dobila tri sina, a sa električarem Majklom O'Nilom četvrtog. Za O'Haru se udala u aprilu ove godine.

Proglašena je za najlepšu u Engleskoj 2004, a u celoj Britaniji 2006. godine. Međutim, titula joj je oduzeta kada se slikala za "Plejboj". Učestvovala je u VIP Velikom Bratu, i pobedila u selebriti izdanju "Najslabije karike".

View this post on Instagram

My best friend my everything am lucky to have such a loyal husband. @gint1986 I drive him mad and can be a little crazy at times but he wouldn’t change me for the world and I wouldn’t change him love you

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on Jul 15, 2019 at 12:57pm PDT

View this post on Instagram

@oceanmaniaibiza with my bestie @djchriswright @inside.lifestyle top @theclosetofenvy

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on May 25, 2019 at 9:25am PDT

View this post on Instagram

The stunning @samanthafaiers beautiful inside and out ❤️ @ceiralambert shop opening ‍♀️

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on Jul 10, 2019 at 12:02pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.