Rekao sam joj IME SVOG PSA, a onda je ZBRISALA BEZ TRAGA! Svi u čudu: Možda je nešto drugo u pitanju...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 07:43

"Rekao sam joj IME SVOG PSA, a onda je ZBRISALA BEZ TRAGA!" Svi u čudu: "Možda je nešto drugo u pitanju..."

Muškarac ispričao šta mu se desilo kada je devojci rekao ime svog psa i internet je u čudu: “Možda da ga nazoveš drugačije?”

Kada pokušavate da pronađete srodnu dušu, ponekad prođu meseci u pokušajima da upoznate nekoga ko je dobar potencijalni partner za vas. Međutim, čak i posle velikog truda, stvari ne ispadnu uvek onako kako smo planirali.

Jedan muškarac je otkrio kako je njegova partnerka “iščezla” nakon što je saznala ime njegovog psa - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ostao je u čudu da li treba da preimenuje svog dragocenog ljubimca, kako bi mogao da pronađe devojku.

- Nedavno sam upoznao jednu devojku i već smo bili na nekoliko sastanaka, ali jednog dana je došla u moju kuću i upoznala mog psa. Kada sam joj rekao da se zove Dejvid, izgledala je zaista razočarano, ali nije ništa rekla. Evo, prošlo je tri dana i ne odgovara na moje pozive ili poruke - napisao je na “Reditu” 27-godišnji mladić.

Verujući da je njihov sastanak prošao bez problema, muškarac ne razume šta je pogrešio i čime je povredio devojku, pa mu se sada ne javlja.

- Da li sam stvarno zabrljao? Da li da preimenujem svog psa? Da li još neko ovde ima psa po imenu Dejvid? - upitao je on na kraju.

Dok se većina korisnika slaže da mu je bolje bez nje, drugi veruju da je moralo biti nešto drugo u pitanju što ju je odvratilo od njega.

“Ona ili ne reaguje na nešto drugo što se dogodilo na sastanku ili je luda što te tera od sebe jer tvoj pas ima ljudsko ime. Mislim da su ljudska imena za pse najbolja”, “ Ako razmišljate da promenite ime svog psa na osnovu reakcije jedne osobe na njega, morate odmah da se zaustavite”,  pisali su korisnici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.