Izvor: Njuz.net, 04.Jul.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS i Pink nabavili pse koji mogu da nanjuše pokušaj pominjanja Vesića u Jutarnjem programu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 4. jul 2019, (Njuz) – Radio-televizija Srbije i TV Pink nabavili su po deset pasa obučenih da na vreme nanjuše svaki pokušaj pominjanja Gorana Vesića u Jutarnjem programu, saznaje Njuz.
Izvor blizak ovim medijskim kućama navodi da su psi u pripravnosti od jutros i da svaka od ekipa koja radi uključenja sa terena uz sebe ima po jednog psa.
– Obe televizije su se odlučile na ovaj korak kako bi sačuvale gledaoce od neprijatnosti izazvanih pominjanjem Vesića >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << u negativnom kontekstu. Nakon jučerašnjih incidenata u živim uključenjima, Dragan Bujošević i Željko Mitrović su brzo reagovali jer postoji realna opasnost da neko iznenada reši da iskoristi prostor koji dobije na televiziji za kritikovanje Vesićevog rada, što je zaista nedopustivo – objasnio je ovaj izvor u izjavi za Njuz.
– Svi psi su prošli veoma zahtevnu obuku i u stanju su da uz pomoć svog njuha pronađu osobu koja je spremna da kaže nešto negativno o Vesić Goranu. Obuka je bila veoma naporna, kako za pse tako i za dresere, jer su psi morali prvo da čuju sve loše stvari o Vesiću, a njih nije malo, da bi mogli adekvatno da reaguju i da na vreme prepoznaju ljude koji će nenajavljeno pomenuti zamenika gradonačelnika – dodao je izvor Njuza, koji insistira na anonimnosti.
Kako Njuz saznaje, za svaki slučaj, gosti jutarnjih programa na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom imaće obavezu da se pre uključivanja u program zakunu da neće pominjati Gorana Vesića u negativnom kontekstu, kao i da prođu poligrafsko ispitivanje kako bi se utvrdilo da su bili ozbiljni prilikom zakletve.
Soko Sokolović

The post RTS i Pink nabavili pse koji mogu da nanjuše pokušaj pominjanja Vesića u Jutarnjem programu appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.