RECEPCIONERKA OTKRIVA GADOSTI: Hotel u kom radim je oaza za preljube, svingere i PERVERZIJE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RECEPCIONERKA OTKRIVA GADOSTI: Hotel u kom radim je oaza za preljube, svingere i PERVERZIJE...

Kada vidite natpis kao na ovom hotelu, znajte da to znači "brzi seks"...

Jedno od poslednjih istraživanja pokazalo je da četvrtina muškaraca u Hrvatskoj priznaje da je na neki način bila neverna svojim partnerima, dok je broj žena porastao na 15 posto. Obzirom da mnogi verovatno i ćute o svojim izletima, ne treba sumnjati da je broj muškaraca i žena koji varaju mnogo veći.

Neki Hrvati, zbog prirode svog posla, mogu se svakog dana uveriti u to, a jedna od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i Ivana (ime je promenjeno). Ona radi na recepciji jednog od hotela na zagrebačkom području (iz razumljivih razloga nećemo otkriti o kojem se hotelu radi) koji je već dugo na glasu kao ljubavno gnezdo za mnoge parove koji povremeno u diskreciji traže mesto za svoje vanbračne izlete.

Ivana je prilično detaljno ispričala što je sve videla u poslednjih sedam godina, koliko radi kao recepcionerka u tom hotelu, a videla je zaista svega i svačega.

Ovo je njena ispovest:

"U našem hotelu ne odsedaju turisti. Ozbiljni poslovni ljudi ovde ne dolaze sklapati poslove, već isključivo zbog drugih stvari i u ženskoj pratnji, uglavnom mlađih devojaka. A posao nam ide sasvim dobro, toliko dobro da imamo razne ponude smeštaja od kojih je napopularniji - dnevni odmor. Taj izraz ustalio se u hotelima koji svesno nude svoje sobe za razne aktivnosti koje ne uključuju spavanje.

Kad na nekom hotelu vidite reklamu za "dnevni odmor" znajte da je to mesto gde ljubavnici odlaze na brzi seks. I cene su, kako se mi znamo šaliti, popularne. Naš hotel je jedan od najstarijih u Zagrebu što se tiče ovakve ponude, mi smo u startu odmah znali u kojem smeru ide naše poslovanje. Imamo dobru lokaciju, ugodan smeštaj, povoljne cene i garantujemo diskreciju. A verujte mi, svašta bi se tu dalo videti.

Evo, baš nedavno sam imala veliki problem kad je u hotel utrčala žena i upitala je li joj tu suprug, jer je vozeći glavnom ulicom ugledala njegov automobil na hotelskom parkingu. Mi smo već utrenirani za takve situacije pa sam ja odugovlačila razgovor dok je kolega obavestio muškarca i njegovu ljubavnicu da je iskrsnuo problem.

Obzirom na to da supruga nije odustajala i pokušala je muža dobiti na mobilni telefon oni su se iskrali kroz prozor, on je otrčao u neku uličicu i čekao ljubavnicu da ga pokupi svojim automobilom. Kasnije smo saznali da se potom javio supruzi i rekao joj da mu se pokvario automobil pa ga je parkirao ispred hotela i pozvao prijatelja da ga pokupi.

Bila je to jedna luda priča, ali u pravilu mi naše goste ne ispitujemo previše, iako svi znamo zbog čega su oni tamo i šta rade u sobama. Naš posao je da ih uslužimo, predamo im ključeve i naplatimo sobu."

Ima tu svega, doista svega. Iako ne pitamo previše, u nekim slučajevima nije teško otkriti pozadinu priče, pogotovo ako se parovi vraćaju više puta. Iako, ima dosta muškaraca koji svraćaju s različitim devojkama. Kolega mi je pre koju godinu otkrio nekoliko primera profesora s fakulteta koji dolaze kod nas sa svojim studentkinjama. To mi je grozno, ali nije na meni da morališem niti da preispitujem. Dolaze nam često i kolege s posla, nekad u istim službenim automobilima. Tako da čak znamo i u kojim firmama se najčešće varaju. Ima svakakvih profila ljubavnika, od starijih muškaraca sa mnogo mlađim devojkama, do poslovnih žena s mladim zgodnim momcima, a u zadnje vreme mi znaju doći i po dva muškarca. Kako im je očito vrlo neugodno, onda znaju uzeti odvojene sobe - valjda da se malo odmore od posla. A mi smo glupi i ne shavtamo. Često nam dolazi i više parova odjednom, tu se uglavnom radi o bračnim parovima, a svaki par uzima svoju sobu.

Doduše, na kraju svi završe u jednoj, obzirom da je očito reč o svingerima, ali mi ne zavirujemo ljudima u sobe pa nas niti ne zanima što rade unutra dok god je sve u redu. Doduše, često imam pozive u sobu od strane iscrpljenih parova koji me mole da im donesem vodu, piće ili nešto slično. Nemamo "room service" ali ponekad, zavisno o kakvim gostima se radi, napravimo izuzetke.

Tako sam u tim prilikama dosad imala više ponuda da se priključim nekom paru u trio, a jednom me je gost, dok mu se ljubavnica tuširala, potpuno go uhvatio za grudi, pribio uza zid i zadigao mi suknju, ali sam mu zviznula šamarčinu i zapretila da ću pozvati policiju. Prestrašio se i izvinio na recepciji. Nakon toga više nikad nije došao u naš hotel.

Ali da nisu baš uvek svinje isključivo muškarci je primer od pre nekoliko meseci kad nam je došla majka s detetom od nekih dve, tri godine. Uzela je dve sobe za dnevni odmor, rekla je da je druga soba za njenog prijatelja koji će doći uskoro. Nije nam odmah bilo jasno, ali smo kasnije pohvatali. Ona je otišla uspavati dete, a potom je prešla u sobu u koju je stigao muškarac. Toliko je bila glasna da smo i mi na recepciji morali slušati njene vriskove. A dete je za to vreme spavalo u drugoj sobi. Nije dugo trajalo, muškarac je izašao nakon manje od sat vremena, a ona se vratila detetu dok se nije probudilo. Mrtvo-hladno se odjavila iz hotela i otišla s detetom.

A obzirom na to da se gosti izmenjaju munjevitom i brzinom i retko se zadržavaju u hotelu više od nekoliko sati, iza sebe u sobama ostavljaju pustoš. Kad napolju pušim sa sobaricama, često mi znaju pričati što sve nalaze u sobama: upotrebljene kondome, tampone, razne izlučevine po posteljini, a neki parovi u brzini iza sebe ostavljaju i neke seksualne igračke.

Meni je u početku bilo zaista teško, čak i na momente mučno, ali danas sve to gledam drukčije. Recimo da sve to što se događa oko mene gledam kao deo mog posla i trudim se da me se ne tiče previše. I više me ništa ne može šokirati. Nadam se."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.