RAT DO ISTREBLJENJA! Vranješ: Karleuša me još NIJE TUŽILA, jer zna DA JE SVE ISTINA!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2019, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT DO ISTREBLJENJA! Vranješ: Karleuša me još NIJE TUŽILA, jer zna DA JE SVE ISTINA!

Nema dokaza – Nije me tužila jer zna da je sve istina! Pitajte nju što se nije pojavila na sudu – kratko je prokomentarisao Ognjen.
JK Odugovlači
Možemo reći da tužena ovaj proces namerno odugovlači
Ognjenov advokat Branislav Bogdanović

Njegov advokat Branislav Bogdanović potvrdio nam je da mu do sada nije stigla nijedna tužba od Karleuše.
– Jelena nije tužila Vranješa. On nije obuhvaćen nijednom tužbom od onih >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 180 koje je podnela. U video-poruci koju je objavila na Instagramu je rekla da je moj klijent tužen, ali to nije tačno. Pretpostavljam da je odustala jer nema ni razloga da tuži – rekao je Bogdanović za naš list.
On veruje da pevačica namerno razvlači ovaj postupak.
(VIDEO) NIŠTA OD POMIRENJA! Vranješ došao u sud, a EVO GDE JE ZA TO VREME BILA JELENA! – Možemo reći da se ovaj proces odugovlači možda zbog nedostatka pravih dokaza. To je jednostavno taktiziranje tužene, a u to se nećemo mešati. Pravo okrivljenog je da sam odlučuje kako će se ponašati u postupku, a sud je tu da primenjuje zakon. Ali ne može ona u nedogled da odugovlači proces i da ne dolazi na ročište – objasnio je advokat.
Prošla kolima blizu sudnice Dok je Ognjen sa svojim advokatom bio u zgradi suda na Novom Beogradu, Jelena je kolima prolazila ovim delom grada. JK se po običaju snimala u toku vožnje i objavljivala video-zapise na Instagramu, pa su mnogi prokomentarisali da to namerno radi kako bi svima stavila do znanja da je u blizini mesta gde se nalazio Vranješ. 

Na poslednjem ročištu u petak, i Jelena i Ognjen su sudiji stavili do znanja da njihovo pomirenje ne dolazi u obzir – ona preko svog advokata, a Vranješ lično. Zbog toga je zakazan glavni pretres za 4. jul, kada će se pevačica i fudbaler napokon naći “oči u oči”.
Pismeno opravdanje  Fudbaler, koji trenutno igra za belgijski Anderleht, zamolio je sudiju da mu napiše opravdanje zbog izostanka u klubu.
– Sedamnaestog juna ove godine mi kreću pripreme, pa bih vas zamolio da mi date opravdanje. Dolazim uzaludno već treći put, pa će čelnici kluba misliti da ih lažem – rekao je Vranješ.
Ognjen je tužio Jelenu Karleušu zbog pretnji ubistvom na društvenim mrežama. Protiv nje je podneo krivičnu prijavu i dve tužbe, a za odštetu traži dva miliona, koje će uplatiti u humanitarne svrhe.
Pratite nas na društvenim mrežama






Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

(VIDEO) KARLEUŠA DOŠLA DA SE MIRI SA CECOM! Jelena u tufnastoj haljini stigla u sud, Ražnatovićeva se nije pojavila!

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2019, 02:06

Danas je planirano da bude bude nastavljeno suđenje povodom tužbe koju je Ceca Ražnatović podnela protiv Jelene Karleuše zbog Karleušinih izjava jednom dnevnom listu, a trebalo bi da danas bude pokušaj pomirenja.  . Ceca Ražnatović danas se nije pojavila na suđenju, a na ročištu je bio...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.