Izvor: Press, 21.Mar.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPAMETILA JAČI POL! Anastasija objavila fotke od kojih zastaje dah! (FOTO)

Sve je na svom mestu!
Anastasija Ražnatović je i te kako aktivna na društvenim mrežama, a svoje pratioce svakog dana iznenađuje novim izdanjima, dok neretko zna da zaigra i na kartu provokacije. Ovog puta je, nema sumnje, ponajviše obradovala pripadnike jačeg pola koji je prate na ovoj društvenoj mreži, a atribute je istakla u prvi plan.




>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << PROČITAJTE JOŠ: UZ BALONE, ZLATNE RUŽE I TORTE! Ovako je Stanija proslavila 33. rođendan!



Ćerka najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović pokazala je svima par svojih fotografija u minijaturnom kupaćem kostimu, a verujemo da bi malo ko našao zamerku golišavoj Anastasiji.




Autor: Printscreen Instagram


Skinula se u kupaći i pozirala, a obožavateljima je napisala da jedva čeka leto, dok je vrlo verovatno da će i ove godine ići na Kipar, kom se uvek vraća. Cecina ćerka može da se pohvali manekenskom građom, a komplimente na račun izgleda dobija non-stop.





Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.