Izvor: Blic, 19.Okt.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAFA SE DANAS OŽENIO Pored supruge, ovo je NAJBITNIJA ŽENA u njegovom životu i to ne krije

Teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja devojka Marija Fransiska Pereljo, od danas su zvanično u braku! Oni su svoju četnaest godina dugu vezu krunisali brakom na imanju La Forteleza na Majorki, a sudbonosno "da" su, prema pisanjima stranih medija, izgovorili nešto pre 14 časova.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REKLA JE "DA": Venčali se Rafael Nadal i Ćiska! Na svadbi Španca usledila je JURNJAVA, evo i zbog ČEGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2019

Drugi teniser sveta stao na ludi kamen...Španski teniser Rafael Nadal i Marija Fransiska Pereljo, poznatija kao Ćiska, venčali su se nešto pre 14 časova na imanju La Forteleza na Majorki...Rafa i Ćiska su 14 godina u vezi, a danas su odlučili da stave krunu na njihovu ljubav, uplovivši u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OVO JE CEO SVET ČEKAO Venčanica Nadalove žene je VELIČANSTVENA, a onda je kreatorka ispričala kako su se mladenci ophodili prema njoj

Izvor: Blic, 19.Okt.2019

Teniser Rafael Nadal i Marija Fransiska Pereljo sada su zvanično bračni par, oni su danas svoju četrnaestogodišnju vezu krunisali brakom na imanju La Forteleza na Majorki, a sudbonosno "da" su, prema pisanjima stranih medija, izgovorili nešto pre 14 časova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.