​RADA PRIZNALA: Bila sam na antidepresivima dok nisam upoznala Harisa!

Izvor: Press, 19.Jan.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​RADA PRIZNALA: Bila sam na antidepresivima dok nisam upoznala Harisa!

Rada Manojlović kaže da je upadala u depresiju zato što nije imala dečka koji bi je uveče zagrlio i poljubio pred spavanje
Pevačica Rada Manojlović priznala je za Informer da se u prošlosti borila sa depresijom i da je često pila antidepresive. Folk zvezda kaže da se skinula sa lekova tek kada je upoznala sadašnjeg dečka Harisa Berkovića.
 
Bez obzira na to što je uživala u slavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i novcu koji je zarađivala, pevačica je bila neispunjena:
- Posao mi je išao odlično, porodica mi je bila na okupu. Svi su oko mene bili zdravi i srećni, ali ja nisam bila sigurna u sebe. Zbog toga sam utehu tražila u antidepresivima - priznaje Rada.Ona objašnjava da joj je najteže padalo kada posle svirki, druženja sa prijateljima ili snimanja emisija dođe kući, a tamo je niko ne čeka:
- Uđem u stan posle svega i budem sama. Dođu momenti kada želiš da imaš nekog pored sebe, da te zagrli i da tako zaspiš. Da ti ujutru poželi dobro jutro, poljubi te pred spavanje.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.