Prskanje po LICU I USTIMA, trljanje butinama i GRUDIMA - Ovaj rijaliti POMERA GRANICE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prskanje po LICU I USTIMA, trljanje butinama i GRUDIMA - Ovaj rijaliti POMERA GRANICE! (VIDEO)

Učesnici su se zaista potrudili.

U popularnoj emisiji "Ostrvo ljubavi - Australija" gledaoci stalno mogu da vide malo slobodnije scene između momaka i devojaka. Tako je bilo i ovog četvrtka prilikom izazova "prljava pica".

Od rendanja sira tverkovanje, do razvlačenja testa grudima, čini se da su se devojke "potrudile" da pobede u ovom izazovu i dobiju savršenu picu.

Cilj izazova je bio da se dobije savršena pica, ali takmičari nisu smeli da koriste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruke.

Džoš Mos je preuzeo ulogu domaćina, pa je takmičare rasporedio u parove

Devojke su pronalazile najkreativnije načine da iscede prelive na testo, a muškaraci su za to koristili svoje butine.

U jednom trenutku su se stvari poprilično zakuvale, pa je pojedinim gledaocima na trenutak postalo i neprijatno.

Momci i devojke su počeli da se dodiruju svuda po telu kako bi što bolje ispunili svoj zadatak. Nakon takmičenja su proglašeni pobednici.

Kako je sve izgledalo pogledajte ovde:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.