Prozivali su je da se drastično ugojila, rešila je taj problem, ali se zdravstveno stanje poznate pevačice sada POGORŠALO

Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prozivali su je da se drastično ugojila, rešila je taj problem, ali se zdravstveno stanje poznate pevačice sada POGORŠALO

Ona je jedna od poznatih pevačica, a njena karijera i izgled su na naslovnim stranama mnogih portala. Prozivali su je zbog težine, ali je taj problem Maraja Keri rešila. Sada se pojavio novi.

Poznata dama je morala da otkaže seriju novogodišnjih koncerata zbog problema sa disajnim putevima.

- Znate da ništa ne volim više od proslave praznika svojim svečanim koncertima, ali moram da poslušam lekara i odmaram se dok mi on dopusti da se vratim na binu. Do tada ću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nažalost morati da otkažem nekoliko koncerata svoje božićne turneje, ali učiniću sve kako bi se što pre videli i družili - poručila je Maraja u svom obraćanju na "Instagramu".

Kerijeva je poznata po koncertima koje održava svake godine oko novogodišnjih i božićnih praznika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.