Protest taksista ima pozadinu, neko im dao signal da zatvore grad i traže gašenje CarGo

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest taksista ima pozadinu, neko im dao signal da zatvore grad i traže gašenje CarGo

Sve vlasti su se bojale protesta i štrajkova taksista, jer nije postojala alternativa za građane. Ovo je prelomna godina, jer građani prvi put imaju alternativu i to nije taksi već CarGo – rekao je Božović za TV Prva.
Božović, koji je i bivši direktor Agencije za bezbednost saobraćaja, je istakao da će, ukoliko taksisti nastave sa ovakvim ponašanjem pokazati da su jači od svih ostalih i da će sve drugo što budu poželeli morati da bude ostvareno.
On je osudio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << blokadu grada navodeći da su svi građani besni jer taksisti maltretiraju sve oko sebe i jer su bezobzirni.
– Onog trenutka kad zatvorite ulicu ili raskrsnicu u Beogradu, pokazujete bezobrzirnost prema svom okruženje, nije vas briga što že zbog toga da trpi trudnica, staro iznemoglo lice ili neki bolesnik. Vas to ne interesuje, vi pokazujete da ste gazda na svojoj teritoriji – kazao je Božović.
On je dodao da taksist ne mogu da, pošto nisu prvi i jedini u svom poslu, maltretirate sve oko sebe.
– Suprotno bilo kakvoj logici organizovanja transporta, ne smete smetati ostalim učesnicima u saobraćaju, odraziće se loše, pojaviće se gužve. Ako želite da strajkujete morate da odrzite minimum prevoza, ne smete da smetate ostalim građanima – ocenio je on i dodao da se ovakvim blokadama stvara nervoza koja nije dobra i koja može da dovede do posledica.
Božović je dodao i da koristi često CarGo, jer taksi nikada ne može da dobije, kao i da je veoma zadovoljan uslugom, jer ne mora da razmišlja o tome ko će doći po njega, već je potpuno siguran.

The post Protest taksista ima pozadinu, neko im dao signal da zatvore grad i traže gašenje CarGo appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.