Producentkinja: Bonda verovatno nikada neće glumiti žena

Izvor: N1 televizija, 06.Okt.2018, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Producentkinja: Bonda verovatno nikada neće glumiti žena

Džejmsa Bonda, najpoznatijeg filmskog špijuna, verovatno nikada neće glumiti žena, kazala je producentkinja serijala Barbara Brokoli.

"Bond je muškarac. On je muški lik. Napisan je za muškarca i verovatno će ostati muški lik", kazala je Brokoli za Gardijan.

"I to je u redu. Ne treba muške likove da pretvaramo u ženske. Možemo stvoriti više ženskih likova i napisati priče koje odgovaraju ženskim likovima", dodala je producentkinja.

Prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kćerke Alberta Brokolija, koji je producirao brojne filmove o James Bondu, franšiza nije feminističko vlasništvo, uglavnom zbog prvih filmova o slavnom špijunu.

"Kako se menjao svet tako smo menjali i Bonda. Pokušala sam dati svoj doprinos i, posebno s Danijelom Krejgom, Džejms Bond je postao savremeniji u smislu kako su prikazani ženski likovi", pojasnila je ona.

Sledeći, 25. po redu film, o Džejmsu Bondu režiraće američki reditelj Keri Fukunaga.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"Bonda verovatno nikada neće glumiti žena"

Izvor: B92, 07.Okt.2018, 12:00

Džejmsa Bonda, najpoznatijeg filmskog špijuna, verovatno nikada neće glumiti žena, kazala je producentkinja serijala Barbara Brokoli..."Bond je muškarac. On je muški lik. Napisan je za muškarca i verovatno će ostati muški lik", kazala je Brokoli za Gardijan..."I to je u redu. Ne treba muške...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.