Prinčevski par dobio poziv da provede medeni mesec u Srbiji

Izvor: B92, 23.Maj.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prinčevski par dobio poziv da provede medeni mesec u Srbiji

Među brojnim vestima i vezi sa venčanjem britanskog princa Harija i američke glumice Megan Markl, koji su zbog proslave 70. rođendana princa Čarlsa odložili odlazak na medeni mesec, pojavila se informacija da bi par kao destinaciju za svadbeno putovanje mogao da odabere Bocvanu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HEJ, HARI MANI BOCVANU..." Srbin pozvao kraljevski par da dođe na DIVLJI MEDENI MESEC U SRBIJU i nasmejao ceo region (FOTO)

Izvor: Blic, 23.Maj.2018

Među brojnim vestima i vezi sa venčanjem britanskog princa Harija i američke glumice Megan Markl, koji su zbog proslave 70. rođendana princa Čarlsa odložili odlazak na medeni mesec, pojavila se informacija da bi par kao destinaciju za svedbeno putovanje mogao da odbere Bocvanu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.