Prepoznajte PSIHOPATE! Ovo su fraze koje koriste, obratite PAŽNJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepoznajte PSIHOPATE! Ovo su fraze koje koriste, obratite PAŽNJU!

Da ne bude kasno.

Ove ljude često zamišljamo kao hladnokrvne ubice ili kao genijalce izolovane od društva i to mogu biti i žene i muškarci.

NAJLUĐA ODBRANA U ISTORIJI FUDBALA: Bio je golman, bek i štoper! Njegova LUDORIJA i danas se prepričava! (VIDEO+FOTO)

Kako se procenjuje da psihopate čine jedan odsto populacije, za života ste sigurno upoznali barem jednog.

Srđan i Jovana prekinuli program: Uletela i napravila rusvaj, nisu mogli da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iskontrolišu! (VIDEO)

Ako postoje popisi osobina koje psihopata poseduje, ponekad ih je teško prepoznati u kratkim svakodnevnim razgovorima. Umesto osobina, trebalo bi da obratite pažnju na fraze koje koriste, savetuje na svom blogu Džekson Mekenzi, koji je napisao knjigu o psihopatima.

Možda ste stvarno previše okupirani sitnicama, no češće je cilj da se tim optužbama podstakne osećaj krivice kod žrtve, umesto da psihopate prihvate odgovornost za svoje radnje.

STRAŠNO! Ove stvari se u hotelskim sobama NIKADA NE ČISTE!

- Psihopatama je cilj da vas nateraju da posumnjate u svoju intuiciju tako što će vas kriviti za sve zbog čega se osećate loše - tvrdi Mekenzi.

- Ubrzo ćete shvatiti da je više drame oko njih nego oko drugih osoba koje poznajete - ističe Mekenzi.

SAVREMENI ROBOVI! Saznajte KOLIKO puta dnevno POGLEDATE u svoj mobilni TELEFON! (FOTO)

Ponovo je važan kontekst. Ako vam šef govori da nešto nije dobro na poslu, nemojte ga odmah optužiti da je psihopata. Psihopate vas namerno provociraju, a onda vam govore da ste ih pogrešno shvatili.

Psihopate će vas gurati do tačke pucanja, a onda vas nazvati osetljivima.

- Psihopate izazivaju osećaje u drugima, tako funkcionišu - tvrdi Mekenzi.

Naučnici imaju objašnjenje zašto još uvek nismo sreli VANZEMALJCE!

Psihopate imaju tendenciju da optužuju druge da su ludi, ili da tvrde da su te osobe zaljubljene u njih.

- Izađite iz tog odnosa. Bez poruka, poziva, e-mailova, čak i prijateljstva na Fejsbuku. Inače će učiniti sve da vas izlude - zaključuje Mekenzi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.