Prelepa instagramerka je zatražila da je VREĐAJU u komentarima - posle jednog BRUTALNOG, obrisala je nalog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelepa instagramerka je zatražila da je VREĐAJU u komentarima - posle jednog BRUTALNOG, obrisala je nalog!

Istina najviše zaboli.

U poslednje vreme popularni korisnici društvenih mreža vole da pozovu svoje pratioce, obožavaoce i sve ostale da ih vređaju i kritikuju (na engleskom - roasting). I to im se često obije o glavu.

To je uradila i instagramerka Nis Vejdhofer, koja ima milion pratilaca na popularnoj društvenoj mreži. Bože moj, važno je biti u centru pažnje, po svaku cenu...

Ona je pokrenula inicijativu da je vređaju na sajtu Redit. Uvrede, prozivke, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cinični komentari su se nizali do unedogled, a onda je stigao jedan poduži. Glasio je ovako:

- Tvoje silikonske grudi su vapaj, ti samo želiš da budeš u centru pažnje. Ali, one (grudi) samo ističu ono što svi znaju - ti si, u suštini, nesigurna osoba. Najverovatnije, tvoja nesigurnost potiče od saznanja da nikada nisi ništa dobila svojom zaslugom. Većina ljudi ti verovatno poklanja stvari, jer vole da te gledaju. A to te je učinilo nadobudnom i površnom i onesposobilo te da uradiš ili stvoriš nešto zaista vredno. Tvoje veze su površne. Nad tvojim ljubavnim životom uvek visi senka sumnje. Da li te voli, ili samo voli kako izgledaš? Da si hendikepirana, da li bi privukla bilo koga, samo na osnovu tvoje ličnosti? Taj mučni osećaj će te primoravati da celog života tražiš pohvale od drugih. To će te držati u teretani. To će te terati da objavljuješ fotografije, tražeći pohvalu i pažnju. To će te stalno vraćati kod plastičnog hirurga. Neće proći mnogo vremena, i izgledaćeš kao Donatela Versaće, i bićeš bezlična kao njena torba. Umesto da budeš u centru pažnje, postaćeš ogorčena žena koja se smeje zajedljivim komentarima na račun drugih žena. Imaćeš zajedljive komentare na račun muškaraca koji više ne obraćaju pažnju na tebe.

Објава коју дели Niece Waidhofer (@niecewaidhofer) дана 14. Авг 2019. у 7:11 PDT

I onda, finalni udarac:

- Bolje da si se potrudila da postaneš bolja osoba, nego što moljakaš za pažnju i ovde, na Reditu. Ali najverovatnije ćeš umreti mlada i tvoj grob će biti plitak kao i tvoja ličnost - napisao je jedan od učesnika u razgovoru.

Seksi instagramerka ovako detaljan (i po svoj prilici uglavnom istinit) prikaz njenog lika i dela sigurno nije očekivala. Komentar je prikupio mnoštvo lajkova, pa je, shvativši da se preigrala, Vejdhoferova obrisala celu raspravu i povukla se.

Kasnije se oglasila na Instagramu i priznala da je bila uznemirena komentarom i da je obrisala raspravu. U nemuštom saopštenju, zahvalila se svima na pozitivnim komentarima, i izvinila se ako je iznervirala nekog.

Pa, sama si to tražila...

A post shared by Niece Waidhofer (@niecewaidhofer) on Jul 28, 2019 at 10:53am PDT

A post shared by Niece Waidhofer (@niecewaidhofer) on Aug 14, 2019 at 12:04pm PDT

A post shared by Niece Waidhofer (@niecewaidhofer) on Aug 12, 2019 at 2:10pm PDT

A post shared by Niece Waidhofer (@niecewaidhofer) on Jun 29, 2019 at 8:47am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.