Poznati par na terapiji: Komšija im je pregazio psa!

Izvor: Mondo, 27.Jul.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati par na terapiji: Komšija im je pregazio psa!

Tek što su se venčali, a već posećuju terapeuta...

Zvezda serije "Igra prestola" glumica Sofi Tarner i njen suprug pevač Džo Džonas, samo što su se vratili sa Maldiva gde su bili na medenom mesecu, morali su da posete terapeuta, ali ne ljubavnog.

Oni su pretrpeli šok kada su saznali da im je komšija kolima pregazio voljenog psa Valda, aljaskog klee kaia, koji je inače bio i zvezda Instagrama, a glumica je redovno objavljivala slike sa njim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Incident se desio u Njujorku kada je njihova šetačica pasa izvela Volija u šetnju, sa ostalim psima, a on joj se iznenada istrgao sa povoca i tragično nastradao.

Njih je ova vest toliko potresla da su u policiju otišli tek dva dana nakon ovog neprijatnog incidenta, pošto nisu mogli da se saberu i morali su prvo da posete terapeuta.

Par je Volija udomio  iz legla iz kog je i njihov prvi pas Porki Biskvit. Čim su dobili Volija lepa glumica je na svom Instagram profilu objavila njegovu sliku na kojoj sedi pored brata Porkija i napisala – "Dobrodošao u porodicu".

View this post on Instagram

Welcome to the family @waldopicassojonas ♥️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on Apr 16, 2018 at 7:32am PDT

View this post on Instagram

Hey Barbie, you wanna go for a ride?

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on May 17, 2018 at 3:22pm PDT

Sofija i Džnson su se venčali ranije ove godine  i to u Las Vegasu, a jedan di-džej, ne znajući da venčanje nije lažno, celu ceremoniju direktno je prenosio strimingom na Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.