Postao šminker, fura savremenu frizuru i boju kose - NOV ČOVEK! Evo kako danas izgleda RADAŠIN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postao šminker, fura savremenu frizuru i boju kose - NOV ČOVEK! Evo kako danas izgleda RADAŠIN! (FOTO)

Šmekerica!

Bilo je rijaliti zvezda u Srbiji, bilo i biće, a ono što je skoro pa univerzalno pravilo za sve njih jeste nestanak iz javnosti nakon završenog takmičenja u kom su učestvovali. Takođe karakteristično jeste da se većine njih retko kad setimo u svakodnevnom životu, ali na jedan pomen imena odmah nam njihova slika prođe kroz glavu. Tako verovatno dugo vremena niste mislili o Ivanu Ljubi, Đankarlu Kandutiju, plesačici "Granda" Dragani Milošević, Nikoli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemeševiću Nemešu ili o dizajnerki Mimi Đurović, ali sasvim sigurno čim ste pročitali njihova imena tog momenta ste se setili tačnih likova. Jedan iz grupe zaboravljenih asova je i - Radiša Miljković Radašin.

Nikad priznati rođak Radoša Bajića iz sela Ljupten bio je učesnik srpskih rijaliti programa "Veliki brat" i "Farma", a ostao je upamćen između ostalog po specifičnom rečniku, pravednom stavu, druženju sa Manuelom Stojanovićem, kao i uzrečici "ću te patošem". Uglavnom je bio favorit i publike i produkcije, lik voljen širom zemlje, a iako karakteristično malo slabijeg rasuđivanja ipak je retko izvlačio deblji kraj u svađama i raspravama.

Televizija mu jeste donela slavu, ali ne i preveliku izmenu u načinu života, tako da je danas umnogome sve isto kod njega kao i pre ulaska u prvog "Velikog brata" (za njega prvog). Ono što je najznačajnije jeste promena fizičkog izgleda. Radašin sad fura pomalo šminkerski stil, frizuru na stranu i neke dosad neviđene modne momente.

Naravno, on je jedan od onih ljudi kojima sve stoji, pa tako i ovaj stajling.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.