Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posrnuli gigant traži Jovića na zajam!

Pre nekoliko dana snažno je odjeknula vest da je Real spreman da pošalje Luku Jovića na pozajmicu. Sada je poznato i u čijem dresu bi do sada najskuplji srpski internacionalac u istoriji, mogao da zaigra. Gazeta delo sport piše da će Milan narednih dana zvanično od Reala da zatraži napadača “orlova”!
Na meču LASK – Klub Briž, naša kladionica nudi kvotu 6.20 za igru X-1.
Kao prvo pojačanje Madriđana, Luka Jović je stigao iz Ajntrahta za 60 miliona evra. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << čini se da period privikavanja na Španiju i “kraljevski klub” još traje. Jović nije bio ubedljiv u kontrolnim utakmicama. Premijerni duel u Vigu počeo je na klupi, a u igru je ušao tek u 81. minutu, umesto Benzeme.
Da li je srpski napadač tek pusta želja posrnulog italijanskog giganta, ili realnost, pokazaće sledećih nekoliko dana. Čelnici Milana očajnički pokušavaju da osnaže prilično skromnu ekipu. Osim Jovića, od Reala će da zatraže Mrijana Dijaza, a od Atletika Anhela Koreu.

The post Posrnuli gigant traži Jovića na zajam! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Milioneri” zaključavaju tinejdžersku zvezdu – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019

Čim je krenulo raspitivanje za mladu zvezdu, Borusija iz Dortmunda je rešila da se osigura. “Milioneri” su ponudili novi ugovor 19-godišnjem Džejdonu Sanču i dvostruko veću platu u odnosu na aktuelnu.. Na meču Derbi – Bristol Siti, naša kladionica nudi kvotu 3.70 za igru 1-1.. Mladi Englez...

Nastavak na 011vodič.com...

Luka Jović ne ostavlja dilemu: Zidan veruje u mene, ništa se nije promenilo…

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019

Glavna tema je poslednjih dana da li Luka Jović ostaje u Real Madridu, ili će “kraljevski klub” da ga pošalje negde na pozajmicu? Ono što je izvesno, Srbin je prošlog vikenda debitovao za “kraljevski klub” u Vigu. Real Madird je slavio protiv Selte 3:1, a Luka je proveo poslednjih desetak...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.