Poslušajte pesmu koju je Ilda snimila za pokojnog Šabana Šaulića!

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte pesmu koju je Ilda snimila za pokojnog Šabana Šaulića!

Više od sedam meseci nakon tragičnog odlaska kralja narodne muzike Šabana Šaulića, njegova ćerka Ilda vratila se muzici a svoju prvu pesmu pod nazivom „Suza” posvetila je uspomeni na oca.
– Pesmu sam prvi put čula pre deset godina, u vreme kada sam spremala svoj prvi album, ali u to vreme očigledno nisam bila ni pevački ni životno spremna da je otpevam. Nakon svega što se desilo, kada sam počela da razmišljam o povratku muzici prvo čega sam se setila bili su stihovi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koje je napisao Peđa Medenica. Pozvala sam Endžija Mavrića da ga pitam da li je pesmu u međuvremenu neko uzeo i ispostavilo se da me je više od decenije čekala – kaže Ilda, koja je sve svoje emocije utkala u ovu baladu, i dodaje:


– Pesmu sam posvetila svome ocu, ali pošto svako od nas ima nekoga koga nema, mislim da će se u njoj svi pronaći i da će se dok je slušaju setiti dragih judi koje pozdravljaju suzom.

The post Poslušajte pesmu koju je Ilda snimila za pokojnog Šabana Šaulića! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.