Posle žestokog pijanstva se probudio i shvatio da mu je p*nis - ODSEČEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle žestokog pijanstva se probudio i shvatio da mu je p*nis - ODSEČEN

Jeziva nezgoda!

Tan Nan (44), iz provincije Hunan u Kini, popio je toliko alkohola da je zaspao dok je bio s društvom u provodu. Ujutro ga je probudio jak bol, a kad je otvorio oči video je jeziv prizor. Iz rane je obilno krvario.

Nekoliko bolnica je odbilo da ga primi, jer nisu bili sposobni da izvedu takvu operaciju. Na kraju je završio u bolnici u Čangšau, prestonici Hunana, gde su ga operisali stručnjaci za mikrohirurgiju.

Posle sedam sati uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su mu prišili polni organ, mada za sada nije sigurno da li će vratiti urinarnu i seksualnu funkciju.

Nan ne zna ko je odgovoran za napad. Pokrenuta je istraga o slučaju, ali policija kaže da se pacijent još nije dovoljno oporavio da bi odgovarao na pitanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.