Posle Madoninog striptiza oko krsta, Kim je ovim detaljem razbesnela milione vernika

Izvor: Press, 21.Apr.2017, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Madoninog striptiza oko krsta, Kim je ovim detaljem razbesnela milione vernika

Nije nikakva novina da poznate ličnosti koriste religiju za sopstvenu promociju, ali najnoviji primer toga izazvao je ogroman bes javnosti. Kim Kardašijan je prvo lansirala nove verzije svojih emotikona, tačnije "Kimoji-ja", među kojima je jedan prikazuje kao Devicu Mariju, a onda prošetala u providnoj haljini sa likom Device na grudima.
foto: zena.blic.rs
Internet je oštro odreagovao na novi modni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odabir rijaliti zvezde, a posebno im je zasmetalo što se lik Device Marije nalazi na potpuno providnoj haljini ispod koje se jasno vidi donji veš.
 

 
Bes javnosti pre ovog kontroverznog stajlinga izazvao je još kontroverzniji emotikon koji predstavlja Kim u ulozi Device Marije. Da nije malo previše?
 

 
Ipak, Kim Kardašijan nije prva javna ličnost koja religiju koristi za samopromociju.
Mnogo godina pre nje, kontroverzna pevačica Madona uvela je krst kao omiljeni modni detalj i simbol koji se provlači kroz gotovo sve njene nastupe i spotove.
 

 
Madona je izazvala bes Vatikana zbog "bogohuljenja", a najviše kritika dobila je kada je tokom jednog koncerta koristila krst kao šipku za striptiz. Tada je izjavila da "ona i papa Franja šalju istu poruku".
 

 
Pevačica Bijonse se na ovogodišnjim Gremijima pojavila kao moderna Devica Marija u kombinacija sa likom boginje Sunca i pobrala brojne kritike jer previše meša svoj privatni i scenski život i veliča trdunoću kao nekakvo čudo.
 

 
Sećate se fotke kojom je na Instagramu objavila trudnoću? Na šta vas asocira?

 
Religiju i modu najbolje je spojio modni dvojac "Dolče i Gabana", a u jednoj njihovoj kreaciji sa likom Bogorodice pojavila se na Met balu 2013. godine pevačica Kejti Peri.
 

 
Velike kontroverze izazvala je i naslovnica "W magazina" na kojoj je manekenka Kejt Mos u ulozi Device Marije, a još veći šok usledio je unutar časopisa. Fotografija na kojoj manekenka između raširenih nogu drži krst označena je kao potpuno neprimerena.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(FOTO) KIM KARDAŠIJAN KAO DEVICA MARIJA: Starleta naljutila internet! Sramota, ništa ti nije sveto!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2017

...Nedavno je razbesnela mnoge kada se pohvalila kako je zahvaljujući gripu smršala 4 kilograma, a ovaj put je sve naljutila svojim stajlingom i novim emotikonima koje je lansirala.."Ti ne poštuješ nikoga i ništa, osim šuškavih papira Ovo je užasno! Ništa ti nije svezo Sramota", samo su neki...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.