Posle Balotelija, Breša naciljala još jedno besplatno pojačanje

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Balotelija, Breša naciljala još jedno besplatno pojačanje

Breša je baš ozbiljna. Posle dovođenja Marija Balotelija, povratnik u italijansku elitu naciljao je i pojačanje za odbrambeni red. To je francuski internacionalac Adil Rami.
Na meču Kardif – Hadersfild, naša kladionica nudi kvotu 5.10 za igru X-1.
Francuz, inače doskorašnji dečko Pamele Anderson, ovog leta je najuren iz Marselja jer je bez dozvole kluba učestvovao u jednom rijaliti programu. Pošto je sa njim raskinut ugovor, Rami je postao besplatan igrač, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za italijanski klub, kao i u slučaju Balotelija, povoljna okolnost.
Konkurenciju Breši za potpis 33-godišnjeg štopera predstavljaju Nica, Fenerbahče, američki Los Anđeles i meksički Tigres. Rami je tokom karijere igrao za Frežis, Lil, Valensiju, Milan i Sevilju. Dres reprezentacije Francuske oblačio je 36 puta i jednom je bio strelac.
 

The post Posle Balotelija, Breša naciljala još jedno besplatno pojačanje appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.